Bij het coachen gaat het niet om mij, het gaat om jou!

Ik heb echt respect voor iedereen die een coachingstraject aangaat. Hiermee gun je jezelf om beter te worden en uitdagingen aan te gaan. Super.

Het traject:

Bij een traject gaan we uit van 10 contact momenten., waarbij we halverwege het traject evalueren. Hoe gaat het? Waar staan we? Is er genoeg groei? Is er wederzijds vertrouwen etc.

 

Ik plan als eerste een kennismakingsgesprek. Als je een traject met iemand start moet er wel een klik en vertrouwen zijn. Ik geloof in de kracht om te werken vanuit relatie.

Tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen. Naar aanleiding van het gesprek onderzoeken we beiden of we het zien zitten om deze uitdaging samen aan te gaan.

Het volgende gesprek gaan we bespreken wat het groei-plan wordt.

Vanuit jouw hulpvraag, waarbij ik kan helpen om die scherp te krijgen, maken we met jouw input een persoonlijk plan. Dit plan bestaat uit twee pagina’s.

Het eerste blad is wie jij bent en wat jij wilt bereiken. Op het tweede blad wordt het plan zichtbaar gemaakt op een manier die bij jou past.

We stellen samen realistische doelen. Door middel van observaties en gesprekken volgen we samen jouw traject.

Zoals eerder al genoemd evalueren we ook halverwege het traject. We kijken waar je nu staan en of je daar ook wilde staan.

Na 10 contact momenten zijn we aan het einde van jouw traject. Maar mocht blijken dat je je na 10 momenten nog verder wilt ontwikkelen, dan kijken we samen welke opties er zijn om het traject te verlengen.

Kan ik je helpen? Graag!

Neem vrijblijvend contact op.